Pynt från Uppsala, allt sedan sist och lite annat också.

 
Hallå och hej, tre veckor senare, i vanlig ordning. Kan omöjligt förstå hur dagarna börjar och slutar så fort, och hur tiden där emellan liksom bara försvinner förbi utan att en hinner reflektera över vad som har hänt förrän efteråt. För trots att det aldrig känns så i stunden, händer det ju ändå en hel del precis hela tiden. Tänker inte ens försöka rada upp allt sedan sist vi hördes, men i korta drag har jag hunnit ha en underbar helg tillsammans med David i Uppsala - vars bildskörd får pynta hela inlägget -, jobba en sista slitig vecka på Pelikanen med event hit och frukostbufféer dit och trasiga kylar åt ett annat håll, måndagen efter påbörja min nya tjänst som butiksansvarig uppe på caféet jag ursprungligen var på innan och under sommaren, fortsätta lägenhetsjakten, söka in till vårens utbildningar, plöja tre av sju HP-böcker, räkna ner dagarna till London samt njutit av att få uppleva lite svensk, ruggig och totalt grå höst efter att ha undangått detta de senaste två åren. Cyklade hem i spöregn häromdagen och kunde inte ens bli irriterad över hår som blåste i hela ansiktet och faktumet att mina skor var dygnsura i två dagar efteråt. Knäppt hur distans från någonting får en att omvärdera det mest oväntade totalt.Och i övrigt är det också bra. Mår fint, och slås gång på gång hur skönt det är att kunna styra över mitt eget liv utan att ha en hjärna som ständigt försöker motarbeta precis allting som är rätt och göra det fel, hur värdelöst det är att ha distans till nära och kära men samtidigt även att det går om man vill, hur jag 110% är en morgonmänniska och att äggmackor är livets frukost. Speciellt på vallmofranska. Och så längtar jag till jul! Och det var ungefär det. Nu: läggdags.


Kommentarer
Skrivet av: Anonym

Härligt inlägg och toppenfina bilder! Hade varit roligt att höra mer om dina framtida planer och val av utbildning. Allt gott!

2018-10-08 @ 22:01:40

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0