En fredag med student, kaffe och vänner.


I fredags vaknade jag i samband med soluppgången, cyklade bort till jobbet och packade tårta efter tårta, cyklade hem sex timmar senare och befann mig strax innan klockan två utanför min egen gamla skola tillsammans med hundratals andra. På något sätt har nämligen de tre senaste åren redan passerat, och det var därför min lillebrors tur att ta studenten. Sedan 2015 har han kämpat sig igenom teknikprogrammet, med UF-företag, extrajobb, egna ideér och andra påhitt på sidan om, och det har gått mer än bra för honom. Både var och är så oerhört stolt och glad för hans skull! Grattis igen! 
 

Efter utspringet (och väldigt mycket tillbakadrömmande till min egen student) var det marsch och flakåkning genom staden innan mottagning väntade hemma hos oss. Utöver släkt, familjevänner och Jonathans vänner kom även ett gäng av mina saknade kompisar förbi vilket var himla roligt, och det var prat och mat och kaffe konstant i flera timmar. Så härlig dag!
 
 


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0