Dagen före midsommarafton, regn och jordgubbar.


Midsommar i London för två år sedan med mina fina. Vi åt brunch, hängde i Hyde Park och jag band den troligtvis finaste kransen jag någonsin kommer ha burit.

Hej på er!
Det är torsdagkväll kvart i tio, duggregn och blåst utanför - mjukiskläder, tekopp modell större och soffhäng med filt, tända ljus och naturgodis inomhus. Har jobbat långa dagar hela veckan och haft saker inplanerade under nästan all ledig tid, så efter dagens pass kände jag att en eftermiddag och kväll på egen hand, utan planer, var precis vad jag behövde. Och det har jag haft. Och jag vet inte vart tiden tog vägen eller vad jag egentligen har gjort, men att det har varit så, så skönt. Är mjuk och lugn i hela kroppen och kunde inte vara mer tacksam för att jag snart ska krypa ner i en gosig säng här hemma, istället för en fuktig sovsäck i ett tält eller trång husvagn ala' svenskt midsommarfirande. Det har absolut sin charm och är säkert superroligt om man är på det humöret, men i år blir det inte en enda liten festlighet för min del, vilket faktiskt inte gör ett dugg. Jobbar större delen av helgen, så morgondagens planer på en kväll med pojkvännen och hans familj, något gott att äta, kanske en blomma i håret och X antal omgångar kortspel med tillhörande espresso känns perfekt. Lite lagom. Kan hända att sommarens första nattdopp också blir av, om en får sin vilja igenom. 

Oavsett vart ni är eller vad ni ska göra: ha en underbar helg! Ät många jordgubbar och glöm inte grädden.


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0