En blåklocka, en sen helg och fem bra saker med den.


20:48 för några dagar sedan.

Hej vänner! Det är måndagkväll, men i mitt huvud känns det mer som söndag då min helg inte började förrän efter att hälften av alla andras redan passerat och precis nu börjar lida mot sitt slut, även det en dag efter alla andras. Jobbade sex dagar förra veckan, så två dygns ledighet var mer än välkommet. Och de har dessutom varit så bra! Fått umgås med massor av personer jag tycker om, äta god mat, göra roliga saker och vaknat av regn utanför fönstret, bland annat. Topp fem kommer här!

1. Igår tog jag tåget en halvtimme ut i skogen och blev upphämtad på stationen av David och hans pappa. Har sedan haft minisemester ute hos dem i 24 timmar. Drack mest massor av kaffe och spelade Chicago, och Chicago, och Chicago igen. Kan ha gosat med en katt lite också. Och ätit tomater direkt från plantorna.

2. Gottat mig med asiatisk buffé gånger två, både söndag- och måndagkväll. Jordnötssås, mongolisk wok och friterad banan kan ju vara det bästa.

3. Igår var vi ute och provpaddlade en nyinköpt havskajak i sjön som låg närmast. Vi tog oss några varv runt viken, njöt av solen, kastade macka, två upptäckte att man kunde välta i båten och den sista blev ikastad med kläderna på när hon skrattade lite åt övriga två. Var så himla härligt! Bara faktumet att det inte längre är kallt utan nästintill varmare i vattnet än i luften är ganska otroligt. Och knäppt.

4. Lagom till förmiddagsfikat idag svängde min kära mor in på uppfarten, och en stund senare hade vi tillsammans fortsatt mot Ullared och Gekås. Det var helt smockfullt och aldrig förr har kön till restaurangen varit så lång, men det gjorde ingenting. Har haft en så bra dag med mamma, speciellt då det var längesedan vi umgicks ordentligt ♥.

5. Köpte med mig en stavmixer hem, samt en bokstavstavla som jag velat ha så länge. Bland annat. Är dock extra löjligt nöjd med de inköpen och planerar både bananglass och att bestämma mig för ett passande budskap imorgon efter jobbet.


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0