Gos-tisdag, falafel och regnoväder.

 
Igår hade jag en så himla bra vardagstisdag. Okomplicerad, mitt i livet, delvis regnig, men ändå toppen. Jobbade i frukten under förmiddagen, slutade lagom till lunchtid, handlade diverse ingredienser och cyklade sedan hem till Johanna. Så fruktansvärt skönt att ha henne inom en kilometers radie igen, istället för på en annan kontinent ♥. Vi svängde ihop falafel med alla möjliga tänkbara tillbehör, lyssnade på blåsten utanför, gosade med hennes hund, beundrade tatueringen på armen och låg i hennes säng och tittade på hennes bilder från Indien prick hela eftermiddagen, innan jag till slut reste mig upp och sa att "nu måste jag nog ta och åka". Ändå lämnade jag inte huset förrän ytterligare en timma senare. Ibland finns det helt enkelt bara för mycket att prata om, så att man inte lyckas avsluta ett ämne innan nästa redan hunnit inledas. Och så är hon dessutom ett väldigt charmigt sällskap man inte vill säga hejdå till. Plus har världens finaste tatuering, som en kan se. Ett väldigt angenämt lyxproblem, alltså.

Till slut kom jag dock iväg och mötte upp Kajsa för en roligt passdejt istället, fortsätte därefter hem för middag och spelkväll med David, sov sju timmar, vaknade till regnoväder som slog mot fönstret, gjorde havregrynsgröt till frukost för första gången på evigheter, pussade honom hejdå och hej svejs - hamnade här, på trasmattan med datorn i knäet. Börjar inte jobba förrän vid halv tre i eftermiddag, men ska möta upp ett gäng tjejer för mat klockan tolv och hade tänkt baka lite innan dess. Kanske plöja lite bok också. Och dricka chai! Precis lagom onsdag.

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0