Livsuppdatering, tre skratt och förra veckans påhitt.


Hej på er! Hur mår ni? ♥ Här är det toppen, men livet har verkligen gått i ett den senaste tiden och fram tills just precis just nu har jag haft konstant fullt sedan förra måndagen. Visserligen ganska tufft, men helt egenvalt och också väldigt kul. Arbetsveckan som inkluderade all midsommarhets landade till slut på strax över 53 jobbtimmar och blev himla rolig att kämpa sig igenom, men tog mycket energi och kändes rejält i kroppen på söndagkvällen. Var mest en mosig hög när jag väl kommit hem, och slutade mer än en gång upp med att halvsova ute på altanen med tända ljus, en ny bok i knäet och vattenmelon bredvid framåt åtta-tiden. Mycket skönt. Hade dock energi över för att hinna med att återuppta Bron-tittandet, äta kebab och lyssna på ösregnet med världens bästa pojkvän, fått väldigt kalla fötter inför kommande vandringsresa om två veckor efter att ha läst detta, beställt en förvuxen dopklänning att bo i kommande månader, haft pyjamasparty med Ellen, druckit te och pratat om livets alla ting med godingen ovan, tränat mina två favoritpass med en ny träningskompis, 100% ignorerat faktumet att mitt rum är i behov av grundlig rengöring och haft ett bättre möte med min psykolog nu imorse. Klappar på axeln till mig själv för det.

Nu ska jag få i mig lunch och därefter ligga i soffan så länge det är möjligt innan sista stängningen innan semestern kallar. Heja heja. Ha en underbar onsdag hörrni!

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0