Detaljer från de senaste dagarna och betyg på dessa.★★★☆☆
Efter två månaders nej-nu-får-det-faktiskt-snart-vara-dags-fast-nä-jag-väntar-nog-lite-till-velande, tog jag till slut tag i mig själv för ett par veckor sedan och bokade en klipptid. I onsdags var det dags, och trots mammas tveksamhet gjorde jag en repris från augusti 2015 och kapade svallet rejält. Lite väl mycket, insåg jag vid första mötet i spegeln precis efteråt, då det blev ganska väldigt jättekort. Och jag har ännu inte kommit fram till hurvida jag trivs med det eller inte. Dock är det extremt skönt att inte lämna hårstrån efter mig överallt. Och det behövdes. Och det växer ju ut. Och jag har börjat vänja mig. Tror jag.

★★★★☆
Nya avsnitt av Skam!

☆☆☆☆☆
Vårt svenska vårväder. Fint ibland, men som nu - när det spöregnar, ruskar och är fem plusgrader ute - nej nej nej. 21 åring i behov av D-vitamin efterlyser desperat solstrålar, tunna kappor och att inte behöva ha mössa på sig i maj, tack. 

★★★★★
Att boka flyg och hotell inför ett par dagar i Lissabon längre fram i vår! Sara och jag har pratat om att åka dit lite löst sedan i vintras, men nu blev det helt plötsligt verklighet och för ett par timmar sedan var allt betalt och klart. Känns oerhört trevligt att veta att jag om sex veckor kommer gå gata upp och gata ner bland färgglada hus, äta tapas på uteserveringar och åka spårvagnslinje nummer 28 med min bästa vän. 

★★★☆☆
Göra iordning varm choklad och bananglass med jordnötssmör och gosa ner sig i husets bästa läshörn med en bra bok som sällskap medan det blåser storm utanför. Hög mysfaktor, men helt fel årstid egentligen ju. Nu är  väl mer tiden för glasshäng på bryggor och vårskorsinvigning.

★★★★☆
Spendera hela söndagseftermiddagen med Ellen och vandra omkring planlöst i kvällssolen, göra upp höstplaner, somna medan hon pillar en i håret och laga Paneng Curry tillsammans. 

★☆☆☆☆
Otrevlig restaurangpersonal som inte har någon känsla för service alls.

★★☆☆☆
Att vara morgonpigg när de andra man sover bredvid inte är det. Hann ju dock plöja igenom varenda blogginlägg jag missat under veckan innan jag tröttnade och väckte dem med kärleksfulla viskningar och kramar.

★★★☆☆
Har insett att jag måste tömma minnet i såväl mobil som kamera. Megaroligt att de är fulla med roliga minnen och material, såklart, men svintråkigt eftersom det alltid tar emot enormt att gräva fram hårddisken ur bråtet i garderoben. Borde omplacera den. Och rensa bland allt i mitt rum.

★★★★★
Krama David igen efter en vecka utan möjlighet att träffas.

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0