Ellen-helg med fin-sushi och London.I fredags eftermiddag fick jag efter fyra månaders väntan på att just den dagen skulle komma, äntligen krama om denna fina på busstationen utanför Hampton Court Palace. Kändes så himla overkligt att hon var här, hos mig, i England när vi tillsammans gick hem till huset för att lasta av hennes väska i mitt rum, men samtidigt så bra eftersom jag visste att hon skulle vara kvar enda till måndag. 

 
Hela helgen har därmed spenderats med henne och förutom att bara prata prata prata har jag försökt visa några typiska detta-kan-du-inte-missa-att-se, och framför allt några av mina bästa, saker med London. Det har därför hängts på pub i Kingston, villats runt på Oxford Street, brunchats pannkakor och bacon på favoritstället Bill's, blivit utflykt till Camden komplett med Cyberdog och lunch från marknaden, mycket sol och lite regn, fin utsikt från Primrose Hill och väldigt, väldigt mycket promenerande-och-se-på-detta som storstäder och sevärdheter ju har en tendens att resultera i. Hon fick även med mig på noterna att ge sushi en ny chans under lördagkvällen, men trots att restaurangen hade toppbetyg och det smakade bättre denna gången än senast kom jag i slutändan ännu en gång fram till att rå fisk inte är min grej. Det är inte gott punkt. Dock var besöket där värt det ändå, till sällskapets förtjänst. Tack för tre supermysiga dagar Ellen! 

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0