Ytterligare 28 saker som jag älskar.

Fortsättning på detta inlägg, bildkällor; http://tumblr.com.

 
29. Krämen som finns i mitten av ett wienerbröd, den är liksom själva huvudanledningen till varför man ens betalar för övriga delar av fikabrödet. Kan man köpa enbart den någonstans tror ni? Säg till isåfall. Vill ha den.
30. Växthus. Davids mamma har ett och det är megamysigt.
31. Människor som är riktigt duktiga på någonting oavsett om det handlar om PLU-koder i kassan eller att skjuta luftgevär, älskar att bli imponerad av kunskap!
32. Perfekt lagom mycket mjölk i kaffet, det får inte inte-synas-alls men inte bli mesbrunt heller. Mittimellan ska det va.
33. Collage i alla former och sammanhang - på kalendrar, tavlor, väggar eller stolar. Allt med collage äger.
34. Att skrubba ansiktet och sedan smörja in det med en go kräm som inte kladdar utan smälter in perfekt i huden direkt.
35. Alla som glatt hälsar tillbaka på en när man ler och säger hej på vägen förbi dem. 
36. Att få hjälpa människor.
37. Tygpåsar. 
38. När man kommer ihåg att stänga av alarmet på mobilen innan man somnar och inte halv åtta när det ringer dagen efter och förstör ens sovmorgon.
39. Condeco. Ingenting är fel med det caféet förutom att det ligger alldeles för långt bort från mig när man lyckas klämma in en förmiddagsfika med en vän innan jobbet och att det är dyrt.
40. 50-tals klänningar och klädstil i allmänhet.
41. Mina högmidjade mamma-jeans från Topshop jag köpte förra sommaren! Lever i dem, ett av de mest lyckade investeringarna i mitt nittonåriga liv. Har dem till allt!
42. Farmors köttbullar med rödbetssallad.


43. Ägg i alla former utom löskokt, klarar inte av det. Finns det minsta rinniga gula är hela alltet oätligt för min del.
44. LP-skivor trots att jag inte har någon spelare. De är ju snygga ändå.
45. Berg- och dalbanor! Hur stavas för övrigt det?
46. Allting som innefattar vitlök i mängder. 
47. Vänner som lagar mat åt en eller kliar/masserar en på ryggen utan att kräva att man gör det tillbaka (fast jag gör det gånger hundra ändå).
48. När man startar sin externa hårddisk och hittar mängder med gamla bilder man förträngt att man tagit. Vi pratar djupa filosofiskt redigerade självporträtt med texter som "Du är mitt allt<3<3" i storlek 46 över halva bilden, väldigt mycket foton med väldigt mycket blixt, mobilkameror med tre megapixlar och hur många minnen som helst.
49. Leende bebisar.
50. Alla som vågar stå upp för vilka de är och säga vad de tycker.
51. Femnism-delen i Zara Larssons sommarprat (!!!) direktlänk
52. Coleslaw på creme fraiche, majonäs, rödlök, vitkål och morötter.
53. Randiga hängmattor i roliga färger, speciellt om jag får spendera tid i dem.
54. Perfekt friterade lökringar med Red & garlic-dip.
55. Elvis Presley, U2, The Beatles och andra odödliga musiker. Syftar här på anledningarna till varför de fortfarande är kända. That music. 
56. Nattbada och hänga i en bastu en sommarkväll. Alltför längesen nu dock!


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0