Månadens.. (mars 2014)

Sammanfattning: Med mars kom våren, med våren solen och med solen - glädjen haha! Hela månaden har typ bestått av leendén, bra humör och väderprat. Det, skola och nu de sista dagarna - jobb - är mestadels vad livet, och därmed bloggen, kretsat kring. Förhoppningsvis ändras det snart då det inte är så himla roligt för varken er eller mig. Dock har jag faktiskt utöver det fått till många goa avbrott med olika kompisar både på dagar och kvällar, en tripp till Malmö, x antal timmar i pysselrummet, äventyrsbad, hemmakvällar, en mamma/dotter-dag och mellisstunder i solen. Förutom det har även planerna inför sommaren börjat spikas och det finns sååå mycket att se framemot vilket höjer humöret ett snäpp det också. Bra månad!


              
 
Bästa: VÄRMEN, att ha körkort.
Sämsta: Var förkyld nån vecka och det gör ju att precis allting suger trots att det inte stämmer egentligen. Sen har jag fruktansvärd bildbrist för tillfället. Och matten är kaos.
Framgång: Har en inkomst utöver studiebidraget yey, och har börjat sova mer (!).
Humör: Oftast glad!
Vill ha:
En iphone-kamera, vans, perfekta jeansshorts och ännu mer sommarplaner.
Låt: Clean Bandit – Rather Be (feat. Jess Glynne) - utan tvekan.
Bästa stund: En onsdag när jag cyklade ner till skolan i magtröja och jeansjacka utan att frysa, det var sån lycka att ni anar inte ♥
Minne: När vi var och fikade med MM en tisdag och spenderade Ellens presentkort genom att fylla ett helt bord med godsaker.
Panik: Att vi i sa12a har så galet mycket som händer efter påsk som stressar en redan nu.
Skratt: "kim pastaboooowl" (det var natt, okej?)
Hat:
Min mobilkamera, sämst.
Kärlek: Att skriva att-göra-listor + att få gratissaker.
Mysigaste: Flashbackade ganska rejält en kväll och log oavbrutet i två timmar åt alla minnen.
Roligaste: Hade en väldigt kul kväll den 15/3.
Irritations-moment: Att inte kunna allt jag vill kunna haha, dumma lökringar.
Längtan: Lov punkt.
(åter)Upptäckt: Keso med frukt av något slag.Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0