Something ends and something new begins.

Fem favoritstunder med favoritpersoner under året.
 
Sista dagen av 2014 är här och som vanligt känns det jättekonstigt enligt mig eftersom ingenting förändras när man jämför idag och morgonndagen mer än vi säger att det är 2015 och jag fyller ett år äldre. Nyår är egentligen en oerhört överskattad tillställning enligt mig på grund av det, men samtidigt säger jag inte nej till att få klä upp mig och spendera en hel kväll med vänner heller hihi, så jag tänker inte klaga. I år blir det som jag skrev för någon dag sen finmiddag och allmänt trevligt umgänge ute i Lerdala för min del vilket ska bli skitkul. Har knappt hunnit träffa vissa av människorna som kommer detta lovet och saknar dem! 

Nu ska jag möta upp Johanna och handla plus laga mat. Hörs vi inte mer får ni ha en underbart bra nyårsafton och ett gott nytt år! Kram 

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0