Månadens.. (april 2014)

Sammanfattning: Wow, insåg precis nu när jag gick igenom bloggen att april har varit galet fullspäckat av saker och att livet verkligen pågick i full fart utan paus i flera veckor ett tag. Då man hann knappt smälta en sak förrän nästa hände, det var utbytet med östersjö-länderna, kvällar med kompisar, roadtrips, många timmar på jobbet, födelsedagsfiranden, påsk, plugg i mängder och tusen andra saker också. Varit riktigt trött vissa stunder på grund av allt, men nu i efterhand var det nog värt det ändå. Har trots allt haft himla kul och 2014-burken har fyllts på med nya lappar nästan varje dag. På det sättet hoppas jag maj fortsätter precis likadant, wihi. Däremot gärna med lite mindre plugg och lite mer energi, både åt mig och alla andra. Det behövs.

                         
 
Bästa: Påsklovet, att få lön, att kunna vara ute utan jacka, serie-tittar-kvällar, första stunderna på konstgräset, att få tillbaka lyckade prov och min familj.
Sämsta: Min mobiltelefon, vill inte köpa ny, för dyrt.
Framgång:
Longboardåkandet, det går framåt och är askul!
Kärlek: VÄDRET
Minne:
Har en del roliga minnen från midsommarfesten vi höll för tyskarna, tror dock inte jag tar upp dem här, haha, sen en del andra fina från resten av den veckan också.
Humör: Bra och positivt!
Vill ha:
En ny garderob och vita tapeter.
Låt: Jens Hult – Precis som du vill Mr. Probz – Waves - Robin Schulz Radio Edit Vance Joy – Riptide
Bästa kväll/dag/helg: Varbergsdagarna med MM.
Tråkigaste: Högskoleprovet. Uff.
Oförglömliga: Första gången jag och Ellen testade en viss chilisås en viss kille hade med sig till skolan en dag, det var starkt, haha. Kommer aldrig glömma min bästis min när halsen började bränna.
Stolthet: Genomförde projekt "bada på påsklovet". 
Lärdom: Tänd grillen i tid och försök inte starta med treans växel.
Skratt: Första kvällen på påsklovet med Liv och Johanna, hade sååå ont i magen tack vare de tjejerna.
Svaghet: Tidsoptimist javisst.
Irritations-moment: I och med utbytesveckan när vi skulle gå runt Osudden och det inte ställdes in, trots att regnet öste ner och det var typ, tre grader varmt. Och falska rykten.
Godaste: Alltså, mellanmålsmat. Keso med hallon, rostat bröd, rawbites, mumma!
Längtan: Ut i världen, har blivit många timmar på olika resebloggar de senaste veckorna..
Upptäckt: Sushi är inte min grej.

                        

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0