Månadens.. (september)

Sammanfattning: September månad har gått så sjukligt fort, jag inser det nu i efterhand när jag läst igenom alla inlägg här på bloggen. Skolveckorna flyger förbi och helgerna likså, fyllda med olika saker från fredag til söndag. Bland annat har jag hunnit med ett flertal shoppingdagar, massa MM-kvällar (men inte en enda på en måndag), en bowlingmatch, skor-och-löv-foton, lite deppighet över olika saker men också mycket lycka och glädje. Och så några koppar te, förstås.Bästa: Många roliga kvällar, att det börjar bli kallare (=gosiga kläder), att vi har börjat va i fotostudion på de lektionerna och KIK-diskussioner.
Mindre bra: Massa plugg och annat tråkigt, att det börjar bli så mörkt (=dåligt ljus) och att inte veta. Och förkylning.
Kärlek: Att återupptäcka boxhead, wey
Oförglömliga/minne:
 Insparken, hela den kvällen var grym.
Humör: Till största del, bra! Tror jag.
Låt: Bruno Mars – TreasureCapital Cities – Safe And SoundDaniel Adams-Ray – Precis som jagArmin Van Buuren – This Is What It Feels Like
Bästa kväll/dag/helg: Hade en inte alls speciell men ändå jättemysig kväll med bästis, och helgen i helsingborg med ellen i början av månaden var också härlig.
Skratt: Haha jadu johanna.. vi behöver inte gå in mer på det här, inte än iallafall.
Uppskattning: Fina vänner och fin familj.
Kick: När man inser hur långt man har kommit.
Lärdom: Använd keps!
Feel-good-moment: Star for Life-konserten, det var jättekul och man kände hur man faktiskt gjorde något bra med tanke på alla pengar som vi tillsammans med alla som kom gav till projekten där nere.
Beroende: Himym & Harry Potter-böckerna.
Hat: Missförstånd och att ångra sig.
Godaste: Vatten ♥
Längtan: Östersjöutbytet, höstlovet och jultider.

 

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0