Express yourself.Hej och godmorgon finisar. Jag är så så så trött just nu, kom hem mitt i natten igår (efter en väldigt bra kväll jag skriver mer om senare) och skulle upp tidigt för att gå till kyrkan idag, och sen blev det ju minus den där sommartids-timmen också. Perfekt att den var just nu också. Inte. Så det har väl inte precis blivit de där obligatoriska åtta timmarna man egentligen behöver inatt, haha.

Men, jag är envis och morgonpigg, så jag tänker klara mig utan att sova något mer förrän ikväll. Eller, jag kommer inte ha något val. Påskmiddag med hela pappas släkt väntar och jag har liten kusin som kommer kräva underhållning hela dagen. Blir mysigt. Och gott. Farmors mat, mhm.
Ha en fin dag allihopa!

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0