Månadens.. (juli)

    

Sammanfattning;
en väldigt varierande månad som gått från botten till toppen med många riktigt bra stunder men också vissa mindre bra stunder. Har spenderat många timmar ute i solen, både hemma och på stranden, fått riktiga sommar-och-semester-känslor, sträckt ut armarna vid havet mer än en gång, haft roliga dagar/kvällar/dygn med vänner, umgåtts och haft det bra med familj och släkt, saknat vissa personer + utmanat mig själv, både positivt och negativt. Även varit överallt och ingenstans känns det som. Dock har jag inte riktigt hunnit få ner allt detta i bloggen än med bilder och texter, utan jag ligger efter där, jag vet.. men som sagt, jag jobbar på det. Det kommeeeer. Hela juli finns att läsa här.

Bästa:
 det underbara sommarvädret, Gotlandsresan, harry potter & att KIK finns
Mindre bra: inte värt att ta upp här
Kärlek: min bästa familj
Framgång: tagit ansvar och tömt kameran på bilder + lagt in alla på hårdisken ifall datorn skulle ge upp för gott (finns en risk)
Humör: varierande
Låt: Avicii – Wake Me Up - Radio EditJohn De Sohn – Under the Sun (Where We Belong) - Radio Edit
Bästa kväll/dag/helg: sista kvällen/natten på gf!
Minne: när jag och familjen åt inne på medeltidsrestaurangen i visby, och inte fick något annat att äta med än en kniv och våra egna händer, hehe.. helt klart annorlunda.
Skratt: "nu går vi raukt fram" (familjehumor)
Godaste: saltkola-glassen och fisk i foliepaket på grillen, mhm
Hat: ångest
Lärdom: måste börja bli bättre på att uppskatta hur mycket tid jag har till saker, haha
Beroende: min långkjol
Saknad: alla vänner som varit på andra platser än vad jag har varit, och hemma när jag varit på annat håll
Överraskning: att jag faktiskt har fått en fin bränna i år, det brukar inte hända haha
Längtan: längtan kanske är fel ord, men jag ser faktiskt väldigt mycket framemot hösten och allt vad den kommer innebära


Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0