Månadens.. (december)

Sammanfattning: December är ju i allmänhet en av årets bästa tider för alla oss som älskar vintermys, hemmakvällar och julen över huvudtaget. Har levt i någon slags konstant bubbla under dessa dagar, gått luciatåg, tändt adventsljus, sjungt julkonserter, slagit in paket, bakat godis och bytt klappar med både familj och vänner. Pluggat det sista, gått klart halva gymnasiet, haft långa dagar men också tagit lov. Nu återstår bara ett riktigt bra nyårsfirande och senare en grym födelsedag efter 12-slaget, wey. Hejdå 2013 och välkommen 2014.Bästa: All övningskörning jag hunnit med, att fatta saker, smarta småbarn, mammas jul-te, att det numera börjar bli ljusare och den sköna känslan som funnits överallt. Bra förklaring Emilia, tack tack.
Mindre bra: Bloggtorka och oinspirerat skrivande + att jag ofta bloggar om kvällarna innan jag ska gå och lägga mig vilket gör att allt blir ganska rörigt. Upptäcker alltid det i efterhand och det är så frustrerande för då har man ju redan hunnit läsa det.
Kärlek: Familjen 
Förändring/framgång: Viljastyrka & bloggens utseende, woop woop.
Roligaste; Halkbanan!! Att sitta själv i en bil och sladda lite var inte fel alls, det kan jag lova.
Tråkigaste: Trötthet och seghet. Och riskettan.
Bästa kväll/dag/helg: Skolavslutningsdagen eller luciahelgen eller självaste julafton. 
Favoritstund: Antingen i Växjö med Ellen & Jojjo när vi gick och sjöng halva vägen till ica eller en kväll när Lexi var här. Eller när vi satt hemma hos Jojjo och skulle börja klippa håret, vi var extremt nogranna haha.
Vill ha: S n ö   t a c k
Humör: Mys-humör med vissa upp- och nedgångar.
Irrations-moment: Omtåliga pepparkakshus.
Låt: The Goo Goo Dolls – All That You Are Klingande – Jubel - Radio Edit
Lyckostund: Alla gånger man kommer in i värmen efter att ha varit ute länge eller om någon lånar ut sina vantar till en och hela världen blir tusen gånger bättre.
Skratt: Hi-i'm-zac-efron-and-this-is-how-you-walk-sassy-you-gotta-workit-workit-workit-FIERCE!
Godaste: Clementiner.Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0