4 från helgen


1. coolt mys hos johanna i lördags 2. lyckad choklad, eller inte 3. kärlek 4. i fredagskväll

God morgon, sista dagen i april. Galet. En tredjedel av året har redan gått. Känns ju inte så alls, eller vad säger ni? Tror det är för att man alltid är så inriktad på sommaren och vintern att man liksom glömmer bort att det finns en vår och en höst också haha. Men men, nu kommer maj iallafall. Och maj brukar vara bra. 

Har iallafall som vanligt sovmorgon eftersom det är tisdag och väntar just nu mest på att klockan ska bli halv så att jag kan börja cykla ner. När jag kommer dit väntar matte, NO och en väldans massa historia innan vi får mini-ledigt och valborgskvällen kommer kunna spenderas på 18-årsfest/grillfest hemma hos Julia med en massa annat folk. Kommer bli kul. Och det är alltid skönt med en extra ledig dag mitt i veckan. Sovmorgon deluxe. Fint.


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0