kvällsfunderingar och annat kul

Hey ho. Har inget att skriva så fråga mig inte varför jag i hela världen då sitter här? Men något ska man väl göra och i detta fallet blir det att blogga:D. Kan ju berätta lite vad som cirkulerar i mitt huvud just nu då:

- Funderar på om jag borde dumpa datorn och alla på skype och istället titta lite oth..
- Undrar också var våren tog vägen, just nu låter det som vinter utanför.. D:
- Teknikåttan är om en vecka.. Hur sjutton ska vi hinna?
- Sen tänker jag även på att jag tror att denna helgen kan bli riktigt bra, med start imorgon kväll med tonår! Sen på lördag har jag lust att hitta på något med en massa kompisar och sen på söndag blir det kyrkan med en massa andra! :D

Nu när jag berättat det där ointressanta tänkte jag bara länka en najs låt, sen får det räcka, har underhållt er tillräckligt, eller inte. Usch detta inlägget kommer nog raderas senare, känner mig ytterst oseriös.. Men men. Njut av låten nu, och sov gott sen!
PRESS PLAY.


Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0