Grattis Kajsa 13 år!

Hipp hipp hurra, Kajsas födelsedag! Tyvärr fick jag inte vara med och sjunga i skolan eftersom jag var hos tandläkaren men jag tror att du förlåter mig! ;) Hon har iallafall fått en ny mobil, örhängen, armband och lite andra grejer. :) Säg grattis till henne nu!

         
Lite olika bilder på dig (och Ellen) från 08/09

Nu, about my day! Dagens roligaste händelse var helt klart sista NO-lektionen och Anette skulle visa hur några olika ämnen reagerar tillsammans med vatten. Hon tog en liiite för stor bit Natrium så när hon släppte ner biten i vattnet började den brinna! HUR BRINNER NÅGOT I VATTNET?! Men det gjorde den iallafall! :P Sen började det "poffa" och "explodera" lite smått innan biten tillslut försvann. Hehe, det var lite kul. :D


Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0