God morgon på er !

God morgon ! Idag känner jag mig på glatt humör. Jag vaknade tidigt, jättetidigt. Och satte på John Tucker Must Die. Den är bara bäst!  Så min dag har börjat bra. I eftermiddag ska min lillebror ha kalas så då ska jag vara med. Sådär kul.
Igår var det förresten marknad. jag tror jag glömde att berätta det. fastän mina kompisar var på fairplay, eller är på fairplay, så blev det en lyckad dag. Åkte själv ner på stan, men efter en halvtimme fick jag sms från Hanna. Vi bestämde att träffas och gå en sväng tillsammans. Så vi vå höll ihop i kanske 4 timmar. Jag köpte en rosa,svart sjal, en film & såklart godis.
Tack för dagen Hanna ! <3

Sedan var det ju Earth Hour igår. Min familj släckte ner hela huset och spelade Bondespelet med en massa ljus tända runt oss. Mysigt !
Nu ska jag skriva lite, på en av mina noveller.Hajjda ! ^_^

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0