Stan m. Kajsa & Ellen

Hejj. Tänk att jag åker imorgon. Tidigt. Klockan fem på morgonen. Jag satt nyss och läste Blondinbellas blogg och såg bilder från Branäs. Fastän jag inte ska dit så blev jag helt .. salig. SNÖ <3. Och i huset vi ska bo i , utanför Vemdalen, har internet, TV och bastu ! I Fjätervålen där jag har varit i 2 år så hade vi inget av de ..

Lite senare ska jag och mina kompisar ner på stan, det var väldigt längesedan nu. Jag måste köpa en tidning och lite godis tills imorgon. Fast JULIA har blivt så dyrt . 35 spänn för en tidning på 50 sidor tkr jag är dyrt. Spec. när några av sidorna bara är reklam. Men jag tror mamma betalar iallafall ;)

Igår så övade jag med bandet ( Kajsa + Ellen + jag ) för första gången på en månad. På mammas skola. För på gröndal blir vi bara överstrukna av niorna. Himla vårrock ! Det gick ganska bra, dock har vi bara en låt.  Men övning ger färdighet som man säger. Det gäller inkoppling av mickar också, elr hur tjejer ? ;)

Nej, nu måste jag nog klä på mig, Puss <3

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0