Trött Emilia ...

Hej, jag sitter och lyssnar på radio & just nu spelas nån technoversion på Lovestory med Taylor Swift. Varför ska de förstöra låtar så?! Jag tycker det är dåligt, orginalen är alltid bäst!

Jag kom hem från Halmstad igår ungefär vid fem, efter ännu en dags jobb i kiosken där. Tänkte egentligen blogga då, men gjorde aldrig det sen som ni nog märkte! ;)
Jag orkar inte skriva om hela helgen men kort sagt har det som förväntat, väldigt kul. Blev bra kompis med John som faktiskt går i samma kyrka som jag men aldrig pratar med. Kul men lite nya vänner, ett plus är ju att han också ska börja på tonår! :)
Idag - Måndag igen. Tråkigt att börja veckan med fysik, inte favoritämnet precis ... Iallafall, biologin var bara film i två timmar, så det var rätt kul. Var iallafall helt slut när jag kom hem, tror att helgen verkligen tröttade ut mig. Så jag åt mat, gjorde lite av tyskan och fysikläxan innan jag slog mig ner vid datorn. Nu har jag prcis läst klart amras inlägg jag missat och har börjat kika runt på lite kläder på internet, letar inspiration tills hösten. Känner för en lite grå, svart och lila höst med gosiga koftor och mörka jeans. Sen så vill jag har en längre svart jacka och en färgstark halsduk med en matchande mössa!
/ E


Och så kanske ett par röda på fötterna? ;)
Vilka vill ni helst ha?

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0