Tandläkaren alias Tandis

Tjenis. Tjejkvällen blev inte jättelyckad igår. Visst var det härligt, det är alltid kul att träffa kompisarna och vädret var helt perfect. Hoppas, hoppas HOPPAS att det håller i sig! Iallafall, jag var väldigt trött och eftersom vi hade varit på stan i fredags och lördags hade vi ju redan tittat på allt. Knappast nått nytt hade kommit in. Well, well, det kan ju bara bli bättre, eller hur ? ;)

Som ni kanske visste är jag livrädd för tandläkaren. Tyvärr så har jag riktigt konstiga tänder. Nu har jag 2 tandställningar och ska få räls. Idag gjorde de avtryck och tog kort. Som tur var var de inte surtanten idag utan en jättesnäll ung tjej som hade tandställning själv. Hon förklarade vad hon gjorde o.s.v. Nu måste jag skynda mig, jag ska klippa mig om en halvtimme! Hej så länge !


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0