En fredag med student, kaffe och vänner.


I fredags vaknade jag i samband med soluppgången, cyklade bort till jobbet och packade tårta efter tårta, cyklade hem sex timmar senare och befann mig strax innan klockan två utanför min egen gamla skola tillsammans med hundratals andra. På något sätt har nämligen de tre senaste åren redan passerat, och det var därför min lillebrors tur att ta studenten. Sedan 2015 har han kämpat sig igenom teknikprogrammet, med UF-företag, extrajobb, egna ideér och andra påhitt på sidan om, och det har gått mer än bra för honom. Både var och är så oerhört stolt och glad för hans skull! Grattis igen! 
 

Efter utspringet (och väldigt mycket tillbakadrömmande till min egen student) var det marsch och flakåkning genom staden innan mottagning väntade hemma hos oss. Utöver släkt, familjevänner och Jonathans vänner kom även ett gäng av mina saknade kompisar förbi vilket var himla roligt, och det var prat och mat och kaffe konstant i flera timmar. Så härlig dag!
 
 


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0