De senaste dagarna i stjärnor.

 
★★★★★
Att det är höst i luften. Älskar hur allt blir friskt och krispigt och disigt men klart på samma gång. De här första halvkyliga morgonarna är ju de bästa. Kommer sakna.
 
★★★★☆
Spendera en regnig onsdagkväll på att kleta in färg över hela huvudet med hjälp från en bästa vän. i hopp om att få detta resultat. Riktigt så bra blev det inte då jag hade behövt minst en flaska till för att täcka alla hårstrån, men nog har jag numera rosa nyanser i allt det blonda. Skojigt. 

★★★★★
Och speciellt när en liten kille på jobbet dagen efter först tittade förbryllat på mig och undrade varför mitt hår såg ut som det gjorde, men några sekunder senare spricker upp i ett stort leende och säger att det var jättefint för att jag såg ut som en enhörning. 
 
★★★☆☆
Hänga i Ullared med kompis och sällskapa henne medan hon inhandlade halva sitt blivande lägenhetsinhåll. Körde snällt runt på elvisp, lampor och en prydnadsananas i timmar, och fick även äran att packa upp samtliga två fyllda kundvagnar på bandet fem minuter innan stängning. Väldigt roligt. Dock minus för att man alltid, alltid, blir påkörd av någon en gång i timman, minst, vart man än står. Gekås-life.
 


★★★☆☆
Att det är mindre än en månad till avfärd och hejdå Sverige på obestämd tid. Längtar så. Och är svinnervös samtidigt.

☆☆☆☆☆
Vakna upp med brännande halsont, öm kropp, en igentäppt näsa och upptäckten att ens smaksinne helt stängt av för dagen och troligtvis inte kommer börja fungera förrän några dygn senare. Finns knappt något tråkigare än att inte känna doft eller hur gott någonting är.

★★★☆☆
Konstant inventeringsstress med tidiga morgonar och sena kvällar, men också lyckan när det var över i fredags klockan 10:43.

★★★★☆
Veta att kommande helg ska spenderas med Ellen i hennes stuga enligt tradition. Hoppas på lite höstsol, tomatsoppa på altanen, någon runda i stan och kanske promenad längs havet. Ska bli så skönt att umgås med henne ostört i ett dygn.

☆☆☆☆☆
Att ha pojkvän och kompisar alldeles för många mil bort. 

★★★★★
Nässpray. Punkt.


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0