Vackra morgonar, ny vecka och nya tag.


Hej vänner! Plötsligt var det måndag igen, och vecka tjugoett är över, och nu i efterhand kan jag konstatera att den kändes väldigt utdragen i stunden men i efterhand gick himla fort, som de alltid gör, och faktiskt ändå var en ganska bra sådan. Puh. Trots att arbetsveckan slutade i drygt femtio timmar inklusive fullsmockad jobbhelg, och en av samma anledning därav började känna sig rejält sliten framåt kvällen igår, har vädret varit helt magiskt och det har vägt upp. Hela världen och allt omkring känns alltid lite mera lätthanterligt än vanligt med tjugofem grader plus, varma vindar och morgonsol i trädgården som sedan stannat mitt på himmelen prick hela dagarna. Det gör underverk för ens energi, och allting blir enklare, och alla är gladare. Älskar det. Att inte försöka spendera varenda ledig stund utomhus med bok och kaffe, kompis och hund eller enbart mig själv hade varit 100% ologiskt, så det är precis vad jag gjorde. Man får njuta när man kan.

Nu är det dock ny vecka igen och jag jobbar betydligt mindre än förra. Mycket skönt. Idag har jag varit en runda på sjukhuset på förmiddagen för ett skönt samtal, snart blir det lunch och därefter kommer Kajsa hit en sväng i eftermiddag för en väldigt välbehövlig catch-up. Utöver det väntar ett träningspass ikväll, en dejt med Johanna imorgon, avskedslunch för en kollega, en dag med Jennie i Jönköping och framförallt väldigt mycket egentid och vila innan allt avslutas med ledig helg. Tänkte även försöka läsa ut minst en bok. Och planera Lissabon. Och umgås med familjen. Och slå David i yatzy ett par gånger. Sedan flyger jag till sydligare breddgrader på tisdag och det är ungefär det enda som upptar mina tankar för tillfället. Känns mer än lovande!


Kommentarer
Skrivet av: Simon G

Väldigt fina blombilder! :)

2017-06-04 @ 10:39:15
URL: http://simonpixel.webblogg.se

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0