Och så ytterligare 28 saker som jag älskar.Fortsättningar på detta, detta, detta och detta inlägg. Hejja hejja vad mycket det finns att älska i livet!
 
113. Fågelkvitter, speciellt när fåglarna är duvor. Blir lika lycklig varje gång. Det finns ingenting som ger mig lika mycket sommarkänsla och får mig att längta till förmiddagar på gräsmattan utanför vår gamla sommarstuga, som det lätet gör. Älskar när ljud är så starkt förknippade med olika situationer.
114. Att skära itu en avokado för att upptäcka att det är en sådan där perfekt en - krämig och fyllig och klargrön och bara osar mums.
115. När man är uppe riktigt tidigt och känner att man är vaken före hela världen. 
116. Dammsugare och punschpraliner.
117. Klarblåa morgonhimlar med smårosa toningar från soluppgången. 
118. Hur frisk och klar luften är efter att det har regnat. Allting känns fräschare, friskare, nytt.
119. Pussar i nacken.
120. Jojk. Så fruktansvärt vackert.
121. Jordgubbar med vispad grädde. No more words needed.
122. Mask of Magnaminty från Lush. Den är guld värd och att man luktar som en platta chokladmint efteråt är enbart bonus.
123. Att bestämma sig för någonting och vara helt lugn i beslutet.
124. Alla print som involverar ananaser, vattenmeloner, enhörningar eller palmer. På allting. Är så ledsen för att mitt bästa mobilskal börjar falla sönder.
125. Grillad korv med gurkmajonäs och rostad lök! Och senap, och ketchup. Annars kan det kvitta.
126. Att åka bil när är så pass trött och sege att man känner för att åka bil och inte blir rastlös av det. Eller mår illa.
127. När man får ögonkontakt med en bebis i exempelvis kassakön, vinkar åt denna och ungen börjar le och skratta mot en som om man vore världens underverk. Bekräftelse är guld, småbarn är guld.
128. Smält ost nom nom nom.
129. Kids Try *sätt in valfritt land* Food på youtube. Här smakar de brittisk mat och tjejen från Seattle i lila/rosa-randig tshirt är ungefär den sötaste jag någonsin sett.
130. Personer som inte är rädda för att erkänna att de har haft fel. Det är helt seriöst en av de egenskaper jag uppskattar absolut mest bland mina medmänniskor, att vara medveten om att man inte alltid är 100%ig.
131. Första dagen man cyklar och upptäcker att allt grus från vinterns istid är bortsopat. Hello sommarkänslor. Hello longboard. Hello inga jobbiga stenar i skorna.
132. Carola. Säga vad man vill men låtar som denna går ju liksom inte att inte bli glad av, den har allt - lite schlager, några tonhöjningar, effektfulla tempoväxlingar, körande, lite disco. Världsklass.
133. Jeansklänningar med knappar hela vägen ner.
134. Liljekonvaljer och vitsippor och ringblommor och syren. Favvisarna!
135. Duscha iskallt duscha jättevarmt duscha iskallt och sedan jättevarmt igen. Och sen sluta iskallt. Då lever man hörrni.
136. Att stretcha ordentligt så att man verkligen känner hur musklerna, både på gott och ont, sträcks ut och mjukas upp igen efter att ha varit ansträngda och spända alltför länge. Den här positionen är magisk och fruktansvärd på samma gång.
137. Och på tal om ovanstående - yoga generellt. Saknar eftermiddagarna i studion i Penestanan med Anu och hennes pepparmintsoljor nått så galet, för det blir inte alls samma sak på egen hand här hemma i vardagsrummet hur bohemisk och spirituell jag än försöker vara. 
138. Långa morgonar med ett tomt hus och en köksbänk att stöka ner hur mycket man vill. Att vara ensam är inte roligt men att vara själv kan ju vara något av det bästa några timmar i veckan.
139. Somna tidigt.
140. Upptäcka nya platser och städer och länder och kvarter.


Kommentarer
Skrivet av: Erica

Det gäller verkligen att hitta dom små fina sakerna i vardagen, riktigt kul lista! :)

2017-05-16 @ 22:24:24
URL: http://ericajosefin.blogg.se

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0