Balans, valborg, inventering och grillmiddagar.Hej vänner! Hoppas allt är bra med er! Med mig är det lite upp och ner, väldigt omväxlade beroende på dag och tidpunkt, men i grund och botten rullar livet på med full fart och jag försöker framförallt att hänga med i svängarna. De senaste två veckorna har gått i ett kör och jag har verkligen fått göra mitt bästa för att ha någon form av balans mellan lite för mycket arbete, återhämtning och övrigt liv under de senaste tio dygnen. Ta en dag i taget, helt enkelt. Det har resulterat många tidiga morgonar, och därmed även tidiga kvällar i säng, eftermiddagar med kaffe och bokläsning utomhus, pannkaksfrukost med David, en valborgsmässoafton med Frida, fyrverkerier och brasa nere i staden, en extremt efterlängtad återförening med Johanna som varit i Indien och haft sig men nu äntligen kommit hem igen, vårens stora inventering, podcast-promenader utan jacka (♥) bland träd som börjat grönska ordentligt (♥) och slutligen, en riktig toppen-helg som magiskt nog lyckades bli ännu bättre än förväntat. Hamburgare och kortspel i fredags, förmiddagsjobb i lördags, en gosig tjejmiddag med kladdkaka och diskussioner igårkväll och Store Mosse inklusive korvgrillning och världens bästa person idag. Intensivt så in i, men väldigt fint alltihopa.


Nu: min största tekopp, färsk mango, bloggläsning och egentid för allt vad det är värt innan nästa vecka drar igång. Kommer bli en lång sådan, men jag känner mig redo och är himla glad över det.


Kommentarer
Skrivet av: Mamma

Vilken fin bild på David!

2017-05-08 @ 17:56:56

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0