Babbel om en onsdag mitt i livet.Hej godingar! Det är onsdagkväll, jag har precis lagt på efter att ha pratat lite snabbt med mina London-flickor, gottat in en ansiktmask och börjar sakta med säkert varva ner efter en lång, innehållsrik lill-lördag. Startade den genom att inleda på topp med att vakna med känslan av att inte ha sovit överhuvudtaget på hela natten, spilla ut halva koppen morgonte'et över både byxor och tröja och sedan fem minuter efter att jag låst upp entrédörrarna på jobbet, satt mig i kassan och påbörjat första kunden, förvirrat undra varför skärmen var så blurrig. Och varför huvudet var så tungt. Och varför tidningsrubrikerna var suddiga. La ihop samtliga konstateranden och insåg strax därefter att linserna som borde suttit i mina ögon, som varje dag, inte var där, utan fortfarande låg i badrumsskåpet och väntade. Visste knappt om jag skulle skratta eller gråta åt detta, men valde det förstnämda för att allt blir roligare då och fick lyckligtvis dem levererade en stund senare av världens bästa pappa. Kändes väldigt skönt att få tillbaka sin syn trots att jag knappt noterat att jag glömt den hemma.

Efter den goa starten vände dock mönstret, och det har trots en trött kropp varit en himla bra dag. Händerna har varit snabba och slängt upp bananer och blandfärs i en rasande fart, lunchen blev i form av restaurang och kollegor istället för matlåda och kaffemaskin, jag har nog tryckt i mig en halv vattenmelon på extrapris mellan varven och tio timmar på jobbet gick betydligt fortare än vad tio timmar brukar göra. Klockan fem blev det hemfärd och mellanlandning innan jag åkte för att testa på ett nytt pass vilket var himla roligt, därefter middag, häng i soffan, undanröj av bombnedslaget i mitt rum, och sedan var det plötsligt här och nu. Utanför är himlen rosa då regnmolnen drog iväg för en halvtimme sedan, imorgon lovar SMHI sommar och att det ska bli 16 grader varmt innan klockan slagit åtta, och jag tänker äta frukost och dricka kaffe utomhus jättelänge i och med att jag inte behöver stämpla in förrän vid lunchtid. Och om tre veckor prick är jag i Portugal just nu vilket gör cirkus allting en nyans ljusare. Plus att jag är ledig i helgen. Jo tack. En bättre onsdag helt enkelt.

Nu ska jag tvätta av kletet i pannan och krypa ner i sängen. Hoppas ni mår tipptopp! Natti.


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0