För ett år sedan när vi fick fyrklövstiaror och åt Pad Thai bredvid Thames.Hej på er! Det är söndagkväll, jag dricker te framför datorn med två långa arbetsdagar bakom mig, försöker planera kommande veckas alla att-göra och pratar samtidigt med tjejerna ovan. Vi har just nu kollektiv London-saknad alla tre, brutal sådan till och med, och försöker väl hantera den någorlunda okej genom att gå igenom minne efter minne tillsammans. Oklart om det hjälper eller förvärrar, men säkert är iallafall att det är otroligt svårt att ta in att ett helt år har gått sen jag hade min bas och levde mitt liv där borta istället för här. Att jag dagligen strök skoluniformer, nattade barn och hämtade kemtvätt, och att helgen för prick 365 dagar sedan bjöd på allt från Borough Market-Pad Thai på en bänk vid Southbank, museibesök, ägg- och baconmackor i den lilla parken söder om Oxford Street och St. Patricks-firande på Trafalgar Square. Var det inte det var det flummiga tunnelbaneresor, ganska ofta pannkakor med lönnsirap och bacon, och oräkenliga pyjamasjakter på Primark i ständigt sällskap av två av mina absolut bästa personer. Att laga enchiladas och mysa med David, gå på morgonspinning med pappa, jobba två 10-timmarspass och dricka te med vanlig mjölk istället för mandeldryck har absolut inte varit fel det heller, men just ikväll vill jag tillbaka till det förstnämnda mer än vanligt. Vi hade det för himla fint.
 
Alla blogginlägg från och rörande London hittar ni för övrigt i en egen kategori här och här är ett inlägg om lördagen den 12 mars samt vad vi gjorde då. Nu; läggdags och ett alarm som ringer strax efter fem imorgon för att kicka igång en arbetsvecka på bästa sätt!


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0