Pannkaksbrunch, kransbindning och regn.

 
Hej på er, och glad midsommar ♥. Så här har mitt firande sett ut hittills - med tidig uppstigning strax innan sju för att hinna vispa ihop smet i tre olika varianter och sedan steka samtliga av dem, åtta sommarfina godingar som ramlade in genom dörren strax efter halv tio och sedan trängdes med mig i köket, pannkaksbrunch med samtliga tänkbara tillbehör, kransbindning med blommor som jag och Ellen cyklade runt och plockade ihop igårkväll och så en väldans massa jordgubbar med nutella på. Och en hel del kramar, skratt och saker att tjattra om, som vanligt. Och sol på himlen! Och chokladbollar. Blev en så himla fin start på dagen, och det var så roligt att få träffa vänner man inte sett på alldeles för länge men fortfarande känna att allting alltid kommer vara precis likadant mellan oss, oavsett hur ofta eller sällan man träffas.

Nu, däremot, har gästerna åkt vidare på andra äventyr och ser jag framemot en kväll tillsammans med David. Vi hoppar allt som har med regniga grillmiddagar och gräddtårtor att göra, och ska äta kebab och mysa i soffan istället. Kan knappt bli bättre än så.


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0