Hundkex, nya vandringskängor och hemmakväll.

Igår var det lördag och jag hade mestadels en jättefin dag. Vaknade bredvid David, rostade bröd till frukost, tog bilen till Jönköping, köpte vandringskängor inför sommarens äventyr och köttätande växter på Plantagen. Hade ingen aning om att jag var tillsammans med någon av sorter gröna-fingrar-och-intresse-för-kaktusar-och-fikonträd, men det är ju alltid roligt att få upptäcka någonting nytt om den andre. Även om det inte riktigt var någonting jag förväntade mig. Dock bra egenskap eftersom en annan ju får jobba stenhårt med listor och detaljerade instruktioner för att ens försöka hålla sin mammas växter vid liv när hon är ivägrest under sommaren. Heh. Sedan åt vi köttbullar på IKEA, fikade dammsugare till efterrätt och gullade omkring hand i hand som den klyscha man råkar vara när man är tillsammans med sin pojkvän och har saknat honom tidigare i veckan tills att Värnamo kallade igen.Vi kom hem strax efter fyra och ungefär i samma stund gick all energi ur mig. En kombination av trött kropp, trött psyke, allmänna kvinnoproblem, stress över tidsbrist och löjliga saker som att ens favoritklänning krympt i tvätten blev inge bra sammanlagt, och det blev till slut så att kvällens häng fick ställas in. Åt kålpudding med mamma, kollade på Skam i soffan och läste på om allting inför nästa vecka istället, och det var precis vad som behövdes. Inte riktigt så som lördagkvällen var planerad, men helt klart rätt sätt att spendera den på. Ibland känns allting bara lite mer än vanligt och då får det väl helt enkelt vara så. Och idag är det bättre, som det brukar bli.

Nu ska jag äta frukost och sedan väntar en heldag med två bästa vänner på Gekås. Det blir megafint. Ha en underbar söndag hörrni!


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0