Hej och hejdå Lissabon.

 
En vecka senare och jag är återigen hemma, efter dagar av lite jobb, lite tågproblem och framförallt, en mini-semester innan den riktiga sommarledigheten hunnit dra igång. Inledde färden ner mot Portugal i tisdags med att fastna i det här roliga, vilket gjorde att hela eftermiddagen och kvällen spenderades fast i en svettig vagn mellan Hässleholm och Höör istället för i min bästa väns soffa. Surt så in i. Eftersom vi fick ungefär noll information om någonting byggde jag upp mardrömsscenarion och var därav beredd på att vi kanske inte ens skulle hinna fram i tid och att jag skulle missa flyget nästa morgon, men till slut, efter drygt fem timmar, började tåget äntligen rulla igen och jag hann till och med landa hos Sara i Lund en stund innan Kastrup kallade. Lyckligtvis behövde vi inte uppleva något annat krångel utöver det, utan fick fyra riktigt fina dagar nere i Lissabon. Värmen, storstaden, sällskapet - så himla bra. Hade en fått bestämma fritt hade jag definitivt inte alls lämnat den platsen i lördags, utan glatt stannat ett tag till. Att ta dagarna som de kommer utan att ha tider att hålla eller uppgifter att ta hand om var mer än välbehövligt och otroligt skönt. Sitta i parker, äta bigarråer, spana på maffiga monument och gå längs havet likaså. Visar upp alla våra påhitt senare i veckan tänkte jag!

Nu är det dock verklighetsdags igen, och den inleds med en ganska lagom arbetsvecka som uppladdning inför midsommarhetsen som sedan väntar. Utöver timmarna på jobbet har jag även planerat att fira min kusins student, fota hennes bal, hänga med Jennie och tillhörande hund och förhoppningsvis hitta på något spontant och roligt i helgen. Hur ser er vecka ut? 


Kommentarer
Skrivet av: A M

Åh vilka underbara bilder!

2017-06-12 @ 10:51:26
URL: http://alicemalmstrom.blogg.se/
Skrivet av: Emilia

Åh så fint, ser fram emot att se resten utav bilderna!

2017-06-13 @ 00:31:12
URL: http://eewmiliaa.blogg.se

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0