Landet-livet, med potatis, Madeleine och frågesport.


Det är lördagkväll, strax efter klockan sex, och jag är precis hemkommen efter ett dygn hos denna pärlan. Pratade med henne snabbt i torsdags och upptäckte av en slump att vi båda var planlösa kommande 36 timmar, vilket resulterade i att jag dagen efter satte mig i bilen och körde landsväg efter landsväg ut till en liten by jag aldrig tidigare befunnit mig i. Blev välkomnad med framdukad lunch och vattenmelon i salladen. Hur fantastisk kan en vän vara? Sedan blev det guidad tur i både när- och ickenärområdet, grillmiddag, spelkväll och en runda in till Vetlanda idag över lunch. Utforska skogen, skörda potatis och boka biljetter till Ed Sheeran på Ullevi hann vi också med. Gosigt värre. Hon har en tendens att få en på väldigt bra humör, den dära. Att hon flyttar hit i höst kommer bli guld.

 
Nu: packning och inkvartering inför nästa veckas äventyr. Imorgon styr bilen mot Öland och där ska jag leva husbilsliv ett par dagar tillsammans med föräldrar och pojkvän. Mycket, mycket peppad på detta.


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år från Värnamo, Småland. Har en enorm förkärlek till fint porslin i stora högar, jordnötssmör i enorma mängder, långa promenader i skogen och att somna till ösregn utanför.

RSS 2.0