Jordgubbsplock, morföräldrarna och livsnjutande.


Igår hade jag en så himla bra dag. Johanna kom förbi strax innan åtta för en snabb men mysig frukostdejt, och sedan körde jag genom skog efter skog för att slutligen nå slutdestinationen och parkera utanför mormor och morfars hus. Spenderade i stort sett hela dagen hos dem, och vi fikade, lagade grönsakssoppa, plockade jordgubbar och satt och pratade ute i solen på deras altan. Mormor berättade efter förfrågan från mig om deras bröllopsdag från början till slut, och jag försökte ge en snabb blick över hur mitt liv ser ut, och kommer att se ut längre fram. Det är alltid kul att vara där tillsammans med både familj och släkt, men att få vara på egen hand med dem är absolut bäst. Är så glad att jag har dem och kan hälsa på dem så lätt och okomplicerat.

Kvällen levererade inte sämre den heller utan jag fick både springa runt och svettas lite, kasta tärningar, titta på Bron och somna bredvid David. Och det härliga livsmönstret håller i sig ännu idag. Fällde upp solstolen i trädgården runt tio-tiden och har fortfarande inte lämnat den mer än för att hämta vatten, lunch eller en ny bok för att den gamla tog slut. Planerar även att fortsätta exakt likadant så länge det bara går, eftersom ingenting annat slår det. Snälla sommaren förbli såhär för alltid, för det är såhär jag vill ha dig ♥.


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år från Värnamo, Småland. Har en enorm förkärlek till fint porslin i stora högar, jordnötssmör i enorma mängder, långa promenader i skogen och att somna till ösregn utanför.

RSS 2.0