Ett nytt år och en tjugoettåring.Hej godingar, och gott nytt år! Hoppas ni fick en fantastisk avslutning på 2016 och en minst lika bra inledning på 2017. För egen del jobbade jag ett par timmar mitt på dagen innan jag flög hemåt för att fräscha till mig, glittra till ögonen, möta upp David och åka hem till Sara. Där befann sig redan ett gäng vänner som jag inte träffat på flera månader, inklusive Ellen som varit på Hawaii och haft sig och som jag inte varit med sedan i somras. Så himla roligt att få se dem igen! Vi skålade, åt trerätters, quizade, spelade spel, pratade och firade in tolvslaget med utsikt över precis hela Värnamo med raketer som lös upp i dimma och regn. En nyårskyss, många grattiskramar och några timmar i soffan senare somnade jag helt slut men nöjd och glad, ett år äldre.

Idag är firerier som gäller hela dagen. Hör att mamma och pappa fixar födelsedagsbrunch nedanför mig i köket just nu, och sedan ikväll kommer halva släkten hit i vanlig ordning. Älskar dessa dagar. Puss!


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0