En sömning torsdagkväll och livsupdate.

Hej på er! Hur är allt? Rullar livet på i vanlig ordning, för fort eller kanske inte alls? För min del har de tio senaste dagarna inte helt stått still, men kännts som om de gått i ett fruktansvärt långsamt tempo. Vissa stunder har självklart varit bättre och vissa sämre, men generellt har det hela tiden mentalt varit en trög och dryg uppförsbacke. Min vanliga energi och livspepp har inte varit där den brukar vara och ingenting har kännts motiverande. Bara varit trött, trött och trött, på allt. Inombords vet jag visserligen att det har funnits logiska orsaker till detta - långa jobbdagar, dålig sömn och grått väder - men det är himla tråkigt att må på det sättet ändå. Så vill man ju helst inte ha det,om en kunde få önska.

 
Därför är det så sjukt, sjukt skönt att känna att jag just i detta nu ändå är ganska glad och mår bättre än på länge. Var på ett styrkepass tidigare ikväll som gick toppen, är härligt seg i kroppen, lagade en god middag till hela familjen och har en ledig helg att se framemot med start imorgon efter klockan fyra. Har planer på att inleda med att spöa David och Leo i bowling, fortsätta med en heldag i Jönköping med mina femtedelar (inklusive tapas!) och till sist avsluta med en söndag som får bli precis som den blir. Vet redan nu hur välbehövligt det kommer vara och har räknat ner till dessa dagar sedan förra onsdagen. Som pricken över i't blir det ljusare för varje dygn som går, det var lönedag igår och jag tror samt hoppas att det finns en viss möjlighet att få åka ner till Skåne och hälsa på den här fina snart, eller vad säger du Sara? Saker att se framemot är ju nämligen världens bästa drivkraft. Väntar i och med detta på inbjudan!

Nu är det sovdags. Puss godnatt!


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0