Ett par frågor en regnig onsdagkväll.

Hur är läget och hur mår du?
Läget är bra och jag mår likaså. Kanske snäppet över till och med, faktiskt, vilket känns väldigt lovande med tanke på hur jag mådde för en månad sen. Trots att det är väldigt mycket på jobbet för tillfället och jag konstant försöker ha i huvudet att jag jobbar för att leva och inte lever för att jobba, men det i slutändan ofta blir tvärtom ändå med ett extra timmar hit och dit varje dag, så går det ihop sig. Humöret är på rätt sida och jag är glad. Nästan alltid iallafall. Mycket sömn, roliga matlådor och saker att se framemot är vägen.

Vad har du gjort idag?
Cyklat till jobbet i snöstorm (?!), byggt om en stor gavel och fyllt den med rapsolja, tjoffat in bokrean i butiken, varit frusterad över diverse krångligheter, läst åtta kapitel i min nuvarande bok, druckit fyra koppar citron-te, släppt diverse krångligheter, kokat havregrynsgröt med banan, kanel och kardemumma, provat på ett nytt träningspass jag aldrig varit på förut, köpt en mango och alldeles nyss kommit ut från en välbehövlig dusch. Godkänd onsdag.

Vad ska du göra imorgon?
Stiga upp i ottan för att vara på jobbet klockan sex, sluta lite tidigare än vanligt, kanske ta mig ner på stan en sväng och kolla om man kan fynda någonting, sedan träna med en kompis på kvällen. Är peppad på att få stå och göra grimaser i spegeln tillsammans!

Nämn någonting extra bra som har hänt de senaste dagarna?
Gårdagen var himla mysig. Fick krama och pussa David hejdå + lycka till då han ska spendera resten av veckan uppe i Norrland och göra tester inför en eventuell militärtjänst, och sedan spenderade jag hela kvällen med Ellen. Svängde ihop en kycklinggryta med röd curry som blev megabra, tände alla ljus jag hade i rummet och pratade konstant i tre timmar. Hon är världsbäst. 

Vad lyssnar du på mest för tillfället?
Är inne i en väldigt konstig period musikmässigt. Somnar till soundtracket ur Pirates of The Caribbean, lyssnar på Ambitions med Donkey Boy varje morgon när jag kladdar på mascara och på kvällarna, som exempelvis nu, har jag dille på gamla rockdängor. Sörjer väl att jag inte har biljetter till Guns n' Roses i sommar med att spela sönder deras album istället så att jag inte ens kommer vilja se dem när juni väl kommer.


Har du några planer för helgen?
Ja ja ja! Jag ska till Lund! Jag ska träffa Sara! Äntligen! Vi ska tränga in oss på hennes få kvadratmetrar, och åka in till Malmö, och fika i timmar, och kanske gå på museum, och strosa i spännande små nischade butiker i två dagar, och diska i duschen, och säkerligen få för oss att försöka prata skånska men misslyckas grovt. Bara massa mys, helt enkelt! Det ska bli så sjukt skönt att komma iväg och bara få hänga med en av mina närmsta vänner i två dygn och jag har längtat flera veckor. Kan inte inse att det för övrigt är exakt ett år sedan hon hälsade på mig i London?

Vad ser du framemot?
Förutom ovanstående, att det ska bli lite ljusare ute och att alla, inklusive mig, i samband med det blir lite mer pepp på allt. Dessutom - att om två helger troligen åka en vända till Vetlanda, att senare i vår återvända till vår gamla hemstad med Amanda och Madde och göra allting vi gjorde på daglig basis förra året, att förhoppningsvis ansöka till ett par utbildningar om nån månad samt åka iväg på någon typ av resa med David innan sommaren. 

Har det hänt något konstigt de senaste dagarna?
Drömde världens mest udda dröm inatt. Jag gifte mig på en strand i obestämt varmt land, hade mjölkpaket fast i människostorlek som gäster, var på safari och tittade på zebror, drack kaffe med mamma och satt i kassan men hade enbart kända personer som kunder. Inom loppet på några timmar alltså. Vet inte vad det var för skumt med honungmelonen jag åt innan jag gick och la mig, men någonting måste det ju ha varit ty sådan hjärnaktivitet inte känns speciellt normal, haha.

Vad gör dig extra glad just nu?
Mina nya tokfina älskade perfekaste jeans jag fick med mig hem från Helsingborg förra helgen och kommer bo i så fort vädret tillåter, att psyket stabiliserats igen, min pöjkvän och att se min pil på foten varje gång jag tittar ner. Bra grejer. 


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0