En lägesrapport om helgen, veckan och dagen.

Hej och glad torsdag på er! En vecka sedan sist, och jag har egentligen inget speciellt att dela med mig av men tänkte göra det ändå eftersom det alltid är trevligt med en lägesrapport. Idag lyder den följande.

Helgen: var egentligen väldigt bra, men jag mådde inte toppen generellt och det drog ju självklart ner lite av peppen. Hade dock en väldigt mysig dag med mina tjejer ändå då vi åt tapas och sorbet till efterätt, och så kom jag hem en nyfyndad jacka rikare. Hade ingen aning om att jag var i behov av en mörkgrön ullkappa, men det var jag visst. Mycket nöjd. Söndagen spenderade jag på att försöka njuta av ledigheten och charmen i att inte göra någonting genom att titta på serier, exprimentera i köket och gå en promenad i det gråa vädret. Det gick inte riktigt så bra som jag hade hoppats, men ändå helt okej.


Början av veckan: inleddes med att klockan ringde tjugo över fem för det vanliga måndagspasset på tio timmar innan jag åkte hem, lagade kycklingwok med min lillebror och tränade ett roligt, men trött pass på kvällen. Tycker det är så himla kul att äntligen förstått charmen i styrketräning! Dagen efter gick hela morgonen åt att peta på David tills han vaknade så att vi kunde äta frukost tillsammans då en råkar vara den morgonpiggare av oss, och sedan jobbade jag från lunch till stängning. Hann pussla lite någonstans därimellan också, som jag saknat!Igår och idag: byggde jag nya gavlar på jobbet innan utstämpling klockan fyra då jag direkt styrde bilen till Växjö för hänga med bönan ovan. Vi åt middag, jagade efter riskakor med choklad och såg La La Land på bio innan Värnamo kallade igen. Fick världens helgfeeling när vi susade hem genom mörkret strax innan elva och att ha det en helt vanlig onsdag var ju inte fel alls. Sedan kom David hit efter hans kvällsskift och nu efter frukost blev alldeles precis utkickad igen då jag har en ledig dag som inte får går till spillo. Planerar att beställa hem en ryggsäck, äta bananglass i soffan och träna med en kollega ikväll. Och dricka ohälsosamma mängder te, för vad annars?


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0