Chiapudding och 7 punkter en ledig torsdag.


Hej på er mina fina! Idag är det torsdag och jag är ledig. Och det är världens bästa faktum. Och känsla. Och dag. Sorgligt nog kommer det dock inte inträffa igen förrän nästa lördag, alltså om nio dagar, ty människor i denna värld uppenbarligen har ett behov av mat även under helgerna, så det är extra njutning som gäller dessa kravlösa dygn. Denna gång blev och kommer det bli genom att:

1. Gå på mitt livs första omgång Stepup igårkväll efter jobbet. I början av månaden bestämde jag mig för att utmana tryggheten och testa på lite olika träningspass istället för att hålla fast vid samma två, och lär mig väldigt mycket utav detta. Igår var det att jag dels har en hel del att arbeta med när det kommer till koordination, men också att det är svinkul att hoppa upp och ner på en bräda och vara svettig med tio andra.

2. Skjutsa far och mor till tågstationen och sedan åka och storhandla. Älskar det. Kommer bli världens bästa partner i framtiden när det kommer till matlagning och inköp utav detta.

3. Göra lyxfrukost i form av knäckebröd med stekt ägg och chiapudding med alla möjliga godsaker på. Det förstnämda blev dock uppätet innan bilden hann tas på grund av akut hunger då tillpiffningen av den sistnämnda tog längre tid än förväntat, men det var det värt. Kan varmt rekommendera att starta varje dag med skivad banan, jordnötssmör, chokladnötsmör, granola, rostade hasselnötter och russin för det var nog det mumsigaste jag ätit på flera veckor.

4. Läsa bok och dricka te. Har blivit nörd igen och dels börjat läsa om samtliga klyschiga romantiska romaner, dels återgått till att dricka kopiösa mängder chai. Efter flera års provsmakning kan jag garantera att Ica's egna tveklöst är bäst.

5. Pussa rejält på min pojkvän som snart lämnar mig för en veckas uttagningstester uppe i Norrland. Han borde vara här när som helst.

6. Träna med en kollega ikväll. Tjuhu. Känner mig peppad efter att inte riktigt ha orkat ta i ordentligt efter diverse sjukdomar.

7. Och kanske städa lite också, men oddsen lutar mot att jag väldigt medvetet lär skjuta upp det tills imorgon istället. Känns som en stabil plan.


Kommentarer
Skrivet av: Yasmine

Härligt! :)

2017-02-16 @ 14:25:06
URL: http://www.betterwords.blogg.se

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0