Lördag, vegansk pizza och Tyler Hilton.

I lördags var det en bra dag. Vaknade relativt pigg när klockan ringde strax före soluppgången, och en styck buss- samt tågresa senare befann jag mig på jobbet för öppningen kvart i sju. Sålde crossianter, vek kartonger, serverade cappuccionos, pratade med alla helgstammisar och gjorde allt det där andra som också hör Patisserie-arbetet till de sju kommande timmarna, och sedan vinkade jag kollegorna hejdå, åkte tillbaka till Richmond, fräschade och laddade upp inför kvällen.Vid halv sex hade jag, Ellen, Nellie och Alice ett bord på Red Sparrow i Fitzroy, en vegansk pizzeria. Beställde någon spännande variant med tomatsås, potatis, "chorizo", chiliaioli och rostad paprika och tyckte absolut att den var god, men kom fram till att jag nog ändå föredrar en vanlig hederlig Värnamo-kebab i längden. Sällskapet var dock i topp, bara faktumet att tre av oss bott i samma stad hela livet men inte lärt känna varandra ordentligt förrän nu är ju komiskt i sig. Bättre sent än aldrig, antar jag. Har i vilket fall väldigt kul tillsammans med dem.


Mätta och glada tog vi sedan en spårvagn upp till Thornbury och hade äran att lyssna på dessa två, Tyler Hilton & Kate Voegele resten av kvällen. Skreksjöng alla mina favoritlåtar, flashbackade åren när One Tree Hill var livets centrum och blev mer nostalgisk för varje låt. De avslutade med When The Stars Go Blue och den var bäst som alltid. Bubblade och myste inombords hela vägen därifrån till kudden.


Kommentarer
Skrivet av: Angelica Wåhlin

Så härligt!

2017-12-14 @ 17:01:23
URL: http://angelicawahlin.se/

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0