Yatzy, solrosor och biljetter till Australien.

 
Idag är en väldigt bra dag på grund av flera olika faktum och händelser i en ytterst trevlig bokstavskombination, exempelvis att a) jag är ledig för första gången på elva dagar b) det regnar ute men det gör inte så mycket c) jag vaknade bredvid min kära pojkvän imorse d) och slog glatt, enligt vanlig ordning, tidigare nämnda person i Yatzy innan vi ens hade fått i oss frukosten e) jag har bakat och ätit chokladbollar av olika slag f) och även lyckats genomföra en grovrengörning av mitt rum h) samt läst ut min bok i) och upptäckt att solrosorna i stan äntligen blommar igen. Älskar solrosor. Bäst av allt är dock det sista, j), att jag och hon ovan äntligen tagit tag i att boka flygbiljetter och därför lämnar landet om två månader. Då hoppar vi på ett plan till Australien, och vi vet inte riktigt när vi kommer tillbaka igen. Någon gång nästa år. Är fortfarande studsig av lycka och lär med stor sannorlikhet vara det tills vi står på Kastrup och jag istället får resfeber och inser att nästa gång jag sätter ner foten kommer befinna mig på en ö där det finns över 10 000 olika spindelarter. Kan inte vänta. 59 dagar kvar från och med nu.

Nu ska jag avsluta torsdagen på bästa sätt med att köra ut i skogen och titta på serier med David. Sedan väntar jobbhelg!


Kommentarer
Skrivet av: Emilia

Åh jag hörde av Ellen för ett tag sedan att ni hade planer på detta! Så kul, ska bli fint att få följa ert äventyr!

2017-08-04 @ 14:50:00

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0