En vecka med jobb, 50-årsfest och vardagslyx.

Med min pärla i Brighton för drygt 18 månader sedan, då trodde vi aldrig att hon så småningom skulle flytta till min hemstad inom ett par veckor.

Hej vänner! Det är söndagkväll - jag har precis dunsat ner i sängen med datorn i knäet och försöker låta veckan som gått sjunka in, så att jag om ett tag kan sova bort den, och sedan vara redo för att välkomna den nya. Är trött och seg i kroppen, men glad. I slutändan blev det ändå en hel del på schemat under dessa dygn, trots att jag egentligen, enligt ursprunglig planering, skulle ha haft det väldigt lugnt. Det höll inte. Inte alls. Istället körde det ihop sig en aning på jobbet så att det blev många tidiga morgonar och långa pass där, kombinerat med flera kvällar med te och kompishäng, månadens samtal hos min psykolog, en ultrasnabb vända hos tandläkaren, tapasmys med Sara, en 50-årsfest modell större för kära far min under hela lördagen, och idag ett par timmar i Jönköping med Madeleine, som nu sitter och småsjunger en våning ner medan hon förbereder inför morgondagens lektioner. Använde lönen till att bli en 65-liters Fjällräven rikare så att jag kan kånka runt på alla tillhörigheter nere i Australien, införskaffa ny gosig tröja som ska få ljusa upp den korta höst jag kommer få i år, köpa köttbullslunch på IKEA och varm choklad med regnet smattrande utanför. Mycket bra avslut på bra dagar!

Nu tänker jag dock inte uträtta några stordåd, utan motverka en eventuell förkylning-to-be genom att dricka varmt citronvatten, skära upp lite melon och kleta på ansiktsmask tillsammans med nattgästen. Imorgon ringer klockan strax efter fem som vanligt. Och det känns helt okej. Puss!


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0