En ny bästis att spendera sommaren i.För ungefär fyra år sedan vid den här tiden fick jag en dag för mig att rota fram mammas gamla jeansjacka ur garderoben i hallen och ställa mig framför vår garageport med kameran i högsta hugg. I samband med det blev jag förälskad i ovanstående plagg, och någon månad senare köpte jag därför min första egna på Myrorna i Skövde för en 50-lapp. Definitivt några av mina mest välanvända kronor någonsin, för den har verkligen slitits med kärlek under ljumna vårkvällar och varma sommardagar sedan dess.
 


Och nu har samlingen utökats! Den här godingen bodde för två veckor sedan på ett ställ mellan manchesterkjolar och collegetröjor inne på Beyond Retro i Stockholm, men har numera en given plats på dörren i mitt rum där den hänger och gör mina dagar bättre. Visserligen var det ett impulsartat spontanköp som blev till för att David tröttnade på att vänta och övertalade mig på något magiskt vänster, men ett väldigt bra sådant. Vet inte hur den förra ägaren resonerade när personen lämnade bort den, för jag kan inte tänka mig någont finare att svassa omkring iklädd i kommande veckor, månader och år!Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år från Värnamo, Småland. Har en enorm förkärlek till fint porslin i stora högar, jordnötssmör i enorma mängder, långa promenader i skogen och att somna till ösregn utanför.

RSS 2.0