Adidas Gazelle.Hej och godmorgon kära vänner. Det är torsdagen den trettonde april, för en vecka sedan cyklade jag omkring med uppknäppt vårjacka i solen och idag faller snöslasket helt utan uppehåll utanför. När jag och David vaknade strax efter sex imorse trodde jag först att han försökte dra ett tråkigt skämt när han drog bort gardinen och angav väderleksrapporten, men icke. Ytterst ostabilt Sverige, ytterst. Jag som ställt in mig på grönska och värme från och med nu, och gått och köpt nya skor att inviga under dagens planerande utflykt med mamma. Får nog försöka omstrukturera lite mer defensivt där.
 

Fina är dem ju dock ändå, och jag är väldigt nöjd med att ha ett par i svart också för att komplettera förra årets ljusare variant. Ser framemot stunden när vädergudarna tar tag i sig själva någotlunda så att jag kan börja använda dem obehindrat utan rädsla att dels förfrysa fötterna, dels förstöra dem så fort jag öppnar dörren. Tills dess får de stå och inge hopp på min bokhylla.

Nu ska jag svida om från pyjamas och kleta på smink. Sedan väntar en dag i Växjö med mamma, och tacos med två favoriter ikväll. Bra ledig dag!


Kommentarer
Skrivet av: norrsken emmis

så snygga!! =)

GLAD PÅSK!
kram

2017-04-13 @ 09:50:54
URL: http://nouw.com/lillemmish
Skrivet av: JUNITJEJ

Så snygga!

2017-04-13 @ 11:34:20
URL: http://www.junitjejen.se
Skrivet av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom

Så fina

2017-04-13 @ 21:18:16
URL: http://www.joannahalvardsson.se
Skrivet av: Emilia

Så snygga!!

2017-04-13 @ 23:49:18
URL: http://eewmiliaa.blogg.se

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0