Fika, nervositet och snart snart snart.

 
Hej ifrån en nervig/hispig/spänd/peppad! Nu är det i runda slängar tre dagar, och lite mer i detalj 61 timmar, kvar innan planet lyfter och jag inte är på fast mark igen förrän jag befinner mig på jordklotets andra halva. Jetlagad och lättad, förhoppningsvis. Trots att det mesta är klart, packningen nästintill färdigställd minus ett apoteksbesök som ska göras på fredag, rupiah är beställda och de sista dagarna välplanerade, börjar nervositeten smyga sig på ordentligt. Jag är övertygad om att allt kommer gå jättebra med såväl resa som tiden där, och att det löser sig ifall det nu inte skulle flyta på av sig självt, men det är ändå så himla pirrigt. Jag längtar. Var och fikade med Emilia tidigare idag och fick höra mängder av berättelser, tips och svar på frågor om hur livet där borta var för henne, och jag håller alla tummar och tår för att jag ska vara lika lycklig och tagen av Bali som hon är. Man vet ju aldrig vad en fastnar för, men det känns mer än lovande. Snart snart snart snart snart. 

Fram tills dess ska jag dock pussa på David, njuta av Sveriges friska luft, krama familjen och äta havregrynsgröt konstant så att jag fyllt kvoten för kommande månader, med start just precis nu. Pöss!


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0