Fem bilder från en vinterdag hos Sara i Lund.


Igår tog jag min kära pojkvän i handen och hoppade på ett tåg neråt landet strax innan världen hade vaknat till liv. Några timmar senare var klockan tio och vi var framme i Lund. Sedan Sara lyckades knipa åt sig en plats på juridikprogrammet där efter sommaren har vi pratat om att åka och hälsa på över dagen, och igår var det dags.


Det var så härligt att få träffa henne ordentligt, i verkliga livet, igen efter några månader isär enbart med sporadisk kontakt över facebook och andra medier då vi befunnit oss på olika kontinenter.  Under de åtta åren som vi kännt varandra har vi bara blivit tajtare och tajtare för varje år som gått. Hon var det första som hälsade på mig i London exempelvis.Vi fick en rundvandring i staden, spanade in hennes skolbyggnader, klämde på diverse tekannor, fikade varm choklad med grädde och huttrade lite i den soliga, men något kyliga luften.
 


Och så åt vi enorma grillade mackor till lunch på Patisseriet, avhandlade allt mellan himmel och jord och bara hängde. Sedan gjordes alla de vanliga butikerna i jakt efter julklappar till både oss själva och andra, men utan att köpa en endaste sak.
 

När det blev mörkt ute guidade hon oss hem till sitt lilla krypin via buss med stopp för middagsinhandling. Resten av kvällen spenderades på en picknikfilt med pizza, kebab och nachos då ett köksbord inte får plats hos henne, och klockan åtta gick vårt tåg tillbaka till Värnamo igen. Tack för en grym dag, och tack för att vi fick komma och hälsa på! ❤


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0