En morgon på Campuhan Ridge Walk.Precis utanför Ubud, halvvägs till Penestanan när vi bodde, finns en väg som leder till upp till den här fantastiska platsen. Under den första veckan gick vi den här sträckan tillsammans med hela introduktionsgruppen, men under mina åtta veckor hann jag dit fler gånger. Vyerna och naturen var helt sjukt maffiga och annorlunda då stadsmiljön plötsligt byts ut mot djungel och risfält ner längs sluttningarna. Just de här bilderna är från en morgon då jag och Astrid gav oss iväg strax efter halv sex med förhoppning att få se soluppgången därifrån. Sorgligt nog låg dock molnen ivägen den dagen så det där magiska ljuset blev det inget med, men det var väldigt vackert iallafall. Och dagen efter såg vi solen gå upp från berget ni ser på nedersta bilden, så det vägde upp i slutändan ändå.
I realtid är det fredag klockan 09:03 och jag har förmiddagen ledig vilket ska bli enormt skönt efter tre 10-timmarsdagar i sträck. Har planerat att lyssna på nya avsnittet av Flora & Frida ute i blåsten, slå in ett par julklappar, kanske till och med julrimma, kolla på julkalendern och laga något gott till lunch innan en stängning kallar. Sedan spenderar jag kvällen hos David. Så bra start på helgen! 


Kommentarer
Skrivet av: Emilia

alltså <3

2016-12-13 @ 23:57:56
URL: http://eewmiliaa.blogg.se

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0