En helg, en tatuering, en vecka femtioett.

 
Hej vänner! Årets näst sista vecka är här och för min del har den fått en väl värdig start. Gjort massa roligt. Hela helgen försvann förbi på nolltid i en stressig dimma av tidiga arbetspass med väckarklockor som ringde 05:45, orimligt många avsnitt Skam med tillhörande diskussioner, mysig matlagning med eller utan andra och en julkonsert under söndagseftermiddagen på det, men igår var jag äntligen ledig igen och njöt av det maximalt. Hade en mysig morgon med D innan vi tog bilen till Växjö för julklappsinköp, lunchdejt och mys, men framförallt då jag efter fyra års funderingar och en veckas väntan på tid till slut skulle få min tatuering gjord. Var så nervös att jag knappt kunde fokusera på någonting annat timmarna innan, men det gick hur smidigt som helst och jag är otroligt nöjd. Visar bild när den har läkt. Kvällen spenderade jag sedan med fyra bästa vänner, julgodis och en eller två koppar te för mycket. Megabra dagar.

Nu ska jag ladda upp inför det första av sex pass under årets-värsta-vecka-för-samtlig-butikspersonal med lunch och pepparkaka. Sedan blir det åtta timmars intensiv kamp mot klockan i kassan. Hörs senare!


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år från Värnamo, Småland. Har en enorm förkärlek till fint porslin i stora högar, jordnötssmör i enorma mängder, långa promenader i skogen och att somna till ösregn utanför.

RSS 2.0