Årets önskelista från mig.

Jag har alltid älskat att som har med önskelistor att göra. Jag älskar att skriva mina egna önskelistor, att läsa andras önskelistor, att fundera över samtligas önskelistor, att berätta om mina önskelistor och prata om önskelistor i allmänhet. Inte för att jag egentligen är i akut behov av någonting, för att jag verkligen behöver det som står på dem eller för att det inte finns viktigare saker att lägga pengar på, för det gör det, men det är ju inte heller av de anledningarna som man skriver dem. Man tar helt enkelt en penna och klottrar ner sådant man tycker är extra fint och kanske inte unnar sig för att det är roligt och mysigt. Därmed tänkte jag dela med mig av ett urval av vad som står på min i år!✫ En Kånken-ryggsäck. Så länge har jag vägrat tillåta mig själv vilja ha den av ren envishet, men efter att ha varit omgiven av dem på Bali då jag hade andra skandinaver som rumskompisar ett tag, har jag gett med mig. De är så fina. Är extra förälskad i den mörkgröna, vinröda eller mörkblåa. Eller ljusrosa. Eller klarröda.

✫ Ett stort fint grått fat från Mateus. Har sedan studenten två andra skålar från samma färgskala och serie, men ingenting för maffiga uppläggningar. Hade vart nått!

✫ Bra böcker av Jojo Moyes som jag vill läsa, men det mesta som handlar om kärlek, har humor och slutar hyffsat lyckligt faller mig i smaken.

✫ Mysig pyjamas i bomull. Iklädd den vill jag dricka morgonkaffe och äta frukost i all evighet.

✫ Enkla smycken i silver eller guld, från exempelvis Edblad eller Jane Koenig. Har velat ha ett kort halsband med ett "E" ingraverat på en rund liten platta sedan min sista dag i London då det jag planerat köpa var slut, så jag är fortfarande på jakt efter ett liknande. Om någon annan hittar det vore det ju bara en trevlig bonus.

✫ En snygg kabinväska att ha som handbagage när man flyger! Har slitit ut familjens trogne följeslagare under mina resor fram- och tillbaka i år, så en helt egen hade varit smidigt. Ju mer mönster och färg, desto bättre. Den ovan är från Epic.

✫ Sällskapsspel. Älskar sällskapsspel. Med andra ord är den bästa tänkbara lördagskvällsysselsättningen i min värld.

✫ Ytterligare ett par Gazelle från Adidas. I våras beställde jag hem ett par som visade sig bli mina bästa vänner mina sista månader i London, och kan absolut se dessa ovan som nästa års ersättare. De andra är aningen slitna.

✫ En söt tekanna som kan hjälpa till att öka min tekonsumtion lite till.

✫ Hudvårdprodukter från Lush. Blir som ett barn i de affärerna så det mesta går hem hos mig, men är speciellt sugen på Mask of Magnaminty, Angels on Bare Skin och Oatifix.

✫ Kaffekoppar, tekoppar eller assieter från Rörstrand serie Mon Amie. Fick två skålar av min farmor förra julen och kände direkt att den samlingen mer än gärna får växa sig större. Varför samla på en servis när man kan samla på fyra olika?

✫ Ett fallskärmshopp, förbättrat immunförsvar, några extra timmar att leva på varje dag, rättvisa i världen och pengar till välgörenhet hade inte heller varit fel.


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0